NTNU :: Betalingsvilkår
  
Om vilkårene
De følgende vilkår er tilrettelagt for alle overføringer i forbindelse betalingstjenesten ”NTNU internettbetaling av kopi/print”. Betalingstjenesten vil heretter omtales som ”tjenesten”. Tjenestetilbyder NTNU vil heretter omtales ved bruk av forkortelsen NTNU. Gjennom å godkjenne betalingsvilkårene før du effektuerer overføring av midler ved bruk av denne tjenesten, aksepterer du disse vilkårene.
  
Bruk av tjenesten
NTNU tilbyr tjenesten kun til myndige personer over 18 år, som er registrert som aktive studenter eller ansatte i NTNU. Innbetaling til saldo for utskrift legges inn ved å følge anvisninger gitt i tjenesten, samt å markere for valget om å akseptere betalingsvilkårene. Når du har gått gjennom tjenesten, vil du få opp en betalingsbekreftelse på skjermen med ordrens innskuddsbeløp sammen med et unikt ordrenummer. Vi anbefaler at du skriver ut denne bekreftelsen, eller lagrer den digitalt og har den tilgjengelig om du behøver å kontakte oss vedrørende effektuering av din bestilling.
  
Prisinformasjon
Prisene angitt i tjenesten er å regne for korrekte og aktuelle. Prisene i tjenesten angis i norske kroner - NOK. Vi reserverer oss for eventuelle prisendringer som har tilkommet i ettertid eller feilaktig informasjon påvirket av tekniske eller menneskelige feil. Informasjon om endringer i prisen på tjenesten vil oppdateres i selve tjenesten og informasjon om endringer vil bli gitt gjennom våre vanlige informasjonskanaler.
  
Betalingsvilkår
Betaling ved bruk av denne tjenesten utføres ved belasting av kredittkort. Ved belastning av kredittkort befattes det ingen skjulte avgifter eller kostnader fra NTNU. Før du legger inn din bestilling vil du kunne se den totale kostnaden på din ordre i norske kroner.
  
Leveringsvilkår
Normal leveringstid (effektuering av overføring) er umiddelbart etter godkjenning av din bestilling. Vi forbeholder oss mot forsinkelser i tjenesten som oppstår vedrørende eksterne systemer utenfor vår kontroll.
  
Reklamasjon/Refusjon
Din bekreftelse på effektuering av betaling er å anse som din kvittering på at belastning av kredittkort er godkjent og utført. Oppbevar dette dokumentet for fremtidige refusjonskrav. Feil i tjenesten som forårsakes av feil i noen av våre systemer eller fra vår tjenesteleverandør, er å regne som grunnlag for slik refundering.
  
Dersom tjenesten beviselig har feilet og kundens kredittkort urettmessig har blitt belastet, vil det aktuelle beløpet krediteres av NTNU. Krav om refusjon skal skje innen 14 dager etter fullført belastning og skal rettes direkte til et av våre Servicetorg, eller ved å ta kontakt vha. epost på postmottak@adm.ntnu.no, telefonnr 73 59 50 00 (sentralbord)
  
Angrerett
Angreretten er iht. Norsk Kjøpslov. Angreretten gjelder i 14 dager fra og med den dagen du mottar varen.
 
Les mer om kjøpsloven på Forbrukerrådets hjemmesider.
  
Personopplysninger
NTNU er ansvarlig for de personopplysninger du oppgir gjennom tjenesten. Dine opplysninger brukes kun i forbindelse med din bestilling og vår oppfølging av deg som kunde dersom eventuelle feil skulle oppstå. Personopplysninger kan benyttes sammen med eksisterende informasjon i våre systemer.
  
Force Majeure
Om tjenesten forhindres eller blir forsinket på grunn av omstendigheter som ligger utenfor vår kontroll, har vi rett til å kansellere ordren. Dette blir meddelt kunde gjennom tjenesten eller via epost.